Massages

Sportmassage

Wat sportmassage feitelijk doet is het verbeteren van de afvoer van afvalstoffen en vocht, verbeteren van spierherstel waardoor blessures worden voorkomen en de sporter sneller weer actief kan worden. Een sportmassage kan ontspannend (sederende) of activerende (stimulerende) verzorgd worden. Ook als je geen sporter bent kan ik je van dienst zijn bij een stijve nek, een pijnlijke rug e.d. Gun jezelf een moment van persoonlijke aandacht voor je lichaam.

Klassieke massage

De klassieke massagetherapie is gebaseerd op de westerse filosofie. De therapie richt zich op de verbetering van de doorbloeding en het ontgiften van spieren. Er wordt in de klassieke massage gewerkt met verschillende technieken, zoals: strijkingen, knedingen en fricties. Bij deze massagebehandeling worden de spiergroepen in de nek, schouders, rug, armen en/of benen behandeld. Klassieke massage heeft een ontspannende en rustgevende werking op lichaam en geest.

Intuïtieve massage

Intuïtieve massage is masseren vanuit je hart, vanuit je gevoel. Bij deze massagebehandeling gebruikt de masseuse alle technieken en skills die ze bezit en maakt daarbij vooral gebruik van haar intuïtie maar ook van acupressuurpunten (drukpunten) en meridianen. Deze massagetherapie werkt helend op de spieren, bloedcirculatie en organen, chakra’s en energiebanen. De intuïtieve massage geeft vertrouwen en veiligheid. Ieder massage is uniek.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage is de perfecte manier om een vrouw te helpen zich meer op haar gemak te voelen bij de veranderingen in haar lichaam. Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen door de zwangerschapsmassage behoorlijk verminderd worden. Een zwangerschapsmassage helpt bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, beenkrampen of vermoeide benen, oedeem en verminderde stoelgang. Contra indicaties: vraag altijd advies aan je arts vooral als je last hebt van misselijkheid, braken, of ochtendziekte. Niet masseren in de eerste 3 maanden en laatste 6 weken van de zwangerschap.

Stoelmassage

Mensen die de hele dag bureauwerk verrichten, lopen snel kans op rug-, nek- en schouderklachten. De stoelmassage is dé ideale manier om op je werk gemasseerd te worden. Ontkleden is niet nodig, er wordt op de kleding gemasseerd. Een massagebehandeling (die een combinatie is van zowel drukpuntmassage als van de klassieke massagetechnieken) is kort, effectief en kan eenvoudig tussendoor gegeven worden. Gedurende 20 minuten krijgen je schouders, hoofd, nek, rug, armen en handen alle aandacht met als resultaat dat de doorbloeding wordt bevorderd en het zenuwstelsel wordt gestimuleerd.

Duo massages

Heerlijk met z'n tweetjes tegelijk ontspannen in je eigen huis. Voor duo massages schakelt Miranda Wullems massages aan huis een collega masseuse in (Mogelijk vanaf 4 personen).