Miranda Wullems

Mijn naam is Miranda Wullems, geboren op 29 november 1973 te Weert, wonend in Eindhoven. Ik verzorg o.a. ontspanningsmassage, intuïtieve massage, sportmassage, klassieke massage, stoelmassage en zwangerschapsmassage bij jou thuis of bij jouw bedrijf.

Spierklachten en stress kunnen je leven beïnvloeden en veel energie kosten. Ik wil mensen helpen met (spier-)klachten, de perfecte balans tussen lichaam en geest terug te vinden en ze weer leren te ontspannen. Gemasseerd worden geeft ons dat ontspanningsmomentje dat we allemaal zo hard nodig hebben in deze drukke maatschappij! 

Als gevolg van een schouderblessure ben ik met verschillende fysiotherapeuten in aanraking gekomen. Hier is mijn passie ontstaan voor masseren. Het begon als een hobby, maar al snel wilde ik meer en ben ik verschillende massage-opleidingen en workshops gaan volgen. Tevens heb ik de vakopleiding Shiatsu Therapeut bij het KIOM te Eindhoven gevolgd. De intuïtieve massage-behandelingen zijn hierdoor mogelijk in combinatie met Westers en Oosterse massage-technieken. 

Het bevalt me erg goed! De resultaten die ik boek met masseren en de waardering die ik van mijn cliënten krijg, geven mij een zeer voldaan gevoel!

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op of boek een massage-afspraak

Werkervaring

Mijn werkervaring met masseren:

  • Miranda Wullems massages aan huis;  Eindhoven (e.o);  juli 2015 - heden
  • Inntel Art Hotel;  Eindhoven;  juni 2016 - dec 2022
  • Masseuse aan huis;  Eindhoven (e.o);  juli 2015 - oktober 2017
  • GGzE (stoelmassage);  Eindhoven;  januari 2017 - juni 2017
  • Advance Beauty;  Weert;  november 2015 - mei 2016
  • Spa Sense (sportmassage);  Geldrop;  maart 2015 - mei 2016